Wederom mogen “Best of award of excellence” in ontvangst nemen.
Wat een prestatie, en een erkenning voor ons mooie vak

Dit jaar mogen wij weer de prachtige “Best of award of excellence” in ontvangst nemen.
Ook ontvangen wij dit jaar “Wijnkaart van het jaar” van de Gault&Millau, trots zijn wij!

Dit jaar ontvangen wij voor het eerst “Best of award of excellence” Dit wordt uitgereikt door de Wine Spectator en is een award die wij ontvangen voor onze wijnkaart. Wij hebben een breed assortiment aan wijnen en voor ieder wat wils.

Adrian wordt souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije.

Adrian wordt opgenomen in de ‘Orden de Cabballeros’ uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke inzet voor Spaanse wijnen in Nederland. In juli opent hij samen met beste vriendin en compagnon Sunny Devens restaurant Sun by Zarzo en wijnbar Bodega by Zarzo.

 

Valenzia wordt op een steenworp afstand geopend, aan de overkant van de Dommel. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept.

Shared dining, toegankelijk, onder de noemer ‘Kitchen by Zarzo’.

 

Adrian en Randy behalen zilver op de mondiale Copa Jerez. Adrian wordt beste chef en serveert de beste wijn en spijs combinatie. Zarzo behaalt later haar eerste Michelinster.

Adrian Zarzo Habraken geboren in Valencia.

Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin. Later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.

Adrian wordt Europees Jeugdkampioen Koken.