Chef’s Table

Aan onze gloednieuwe Chef’s Table geniet je van 8-gangen waarbij je alles op de voet kunt volgen. Met de Chef’s Table wil Adrian Zarzo gasten dezelfde beleving bezorgen als hij vroeger had. Leuke herinneringen van zijn vader die kookte achter de bar en gerechten bereidde waar ze om vroegen. Met de Chef’s Table creëeren we ook dezelfde beleving als beneden in het restaurant met uitzicht op een keuken, maar dan intiemer en met meer interactie.

BORA Cooking Systems

De Chef’s Table is voorzien van luxe keukenapparatuur van BORA. BORA is een gerenommeerde fabrikant van innovatieve kookplaatafzuigsystemen in combinatie met kookplaten en hun accessoires.

Het iconische duo Merlijn en Maarten nemen je mee op culinaire ontdekking van 8-gangen in een intieme setting met veel interactie. Met de nieuwe apparatuur van BORA kan Maarten heerlijke gerechten bereiden. Neem daar de bijpassende wijnen bij van Merlijn, en het ontbreekt je deze avond aan niets!

Zuid by Adrian Zarzo

Geniet bij Zuid by Adrian Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Zuid by Adrian Zarzo

Bodega by Zarzo

Naast het restaurant Zuid bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega by Zarzo