Welkom in de wereld van Zarzo

Laat al je zintuigen prikkelen en ontdek onze creatieve, complexe gerechten met winepairing uit alle hoeken van de wereld.

Ervaar. Beleef. Verlang.

Bij Zarzo creëren wij een totaalbeleving in een trendy, inspirerende omgeving en nemen we je mee op een culinaire ontdekkingsreis die start zodra je de eerste stap binnen zet.

Afgelopen januari 2023 vierden wij ons 10-jarig bestaan. Wij kijken terug op 10 prachtige jaren waarin we met veel plezier en passie dagelijks bezig zijn geweest met de mooiste wijn en spijs combinaties en gasten een onvergetelijke middag of avond bezorgen. Super trots zijn wij ook dat we voor het achtste jaar op rij onze Michelinster mogen behouden.

We kijken uit naar nog veel meer fantastische jaren!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

DIT ZIJN MIJN HANDEN

Zarzo door de jaren heen

1981

Adrian Zarzo Habraken geboren in Valencia.

1998

Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin. Later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.

2002

Adrian wordt Europees Jeugdkampioen Koken.

2008

Adrian wordt souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije.

2011

Adrian krijgt de titel 'Talentvol Sommelier' van het gerenommeerde GaultMillau. Hij verruilt De Librije voor Ivy (het huidige FG Restaurant van François Geurds).

2013

Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie Boer. Zarzo treedt direct toe tot Alliance Gastronomique Nederland.

2014

Zarzo wint de Copa Jerez in Nederland, een geweldige wedstrijd met wijn en spijs combinaties met sherry.

2015

Adrian en Randy behalen zilver op de mondiale Copa Jerez. Adrian wordt beste chef en serveert de beste wijn en spijs combinatie. Zarzo behaalt later haar eerste Michelinster.

2016

Valenzia wordt op een steenworp afstand geopend, aan de overkant van de Dommel. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer 'Kitchen by Zarzo'.  

2018

Adrian wordt opgenomen in de 'Orden de Cabballeros' uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke inzet voor Spaanse wijnen in Nederland. In juli openen Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo haar deuren op de Geldropseweg in Eindhoven.  

2019

Dit jaar ontvangen wij voor het eerst "Best of award of excellence" Dit wordt uitgereikt door de Wine Spectator en is een award die wij ontvangen voor onze wijnkaart. Wij hebben een breed assortiment aan wijnen en voor ieder wat wils.

2020

Dit jaar mogen wij weer de prachtige "Best of award of excellence" in ontvangst nemen. Ook ontvangen wij dit jaar "Wijnkaart van het jaar" van de Gault&Millau, trots zijn wij!

2021

Wederom mogen "Best of award of excellence" in ontvangst nemen. Wat een prestatie, en een erkenning voor ons mooie vak