Dit zijn mijn handen. Samen één taak, één beleving. Vanuit mijn achtergrond in de keuken, de bediening, als gastheer én als sommelier is het mijn missie geweest om alle brigades als één team te laten schitteren. Van keuken tot afwas en bediening. Samen creëren. Samen werken. Samen Zarzo.

– Adrian Zarzo

Zarzo door de jaren heen

1981

Adrian Zarzo Habraken geboren in Valencia.

1998

Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin. Later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.

2002

Adrian wordt Europees Jeugdkampioen Koken.

2008

Adrian wordt souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije.

2011

Adrian krijgt de titel 'Talentvol Sommelier' van het gerenommeerde GaultMillau. Hij verruilt De Librije voor Ivy (het huidige FG Restaurant van François Geurds).

2013

Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie Boer. Zarzo treedt direct toe tot Alliance Gastronomique Nederland.

2014

Zarzo wint de Copa Jerez in Nederland, een geweldige wedstrijd met wijn en spijs combinaties met sherry.

2015

Adrian en Randy behalen zilver op de mondiale Copa Jerez. Adrian wordt beste chef en serveert de beste wijn en spijs combinatie. Zarzo behaalt later haar eerste Michelinster.

2016

Valenzia wordt op een steenworp afstand geopend, aan de overkant van de Dommel. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer 'Kitchen by Zarzo'.  

2018

Adrian wordt opgenomen in de 'Orden de Cabballeros' uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke inzet voor Spaanse wijnen in Nederland. In juli opent hij samen met beste vriendin en compagnon Sunny Devens restaurant Sun by Zarzo en wijnbar Bodega by Zarzo.