Zarzo is een totaalbeleving,
daar waar geen drempel bestaat en iedereen welkom is.
Herkenbaarheid, identiteit en sereniteit spelen bij ons een grote rol.
Dit zou ik niet kunnen realiseren zonder mijn fantastische team.
Zarzo is een totaalbeleving,
daar waar geen drempel bestaat en iedereen welkom is.
Herkenbaarheid, identiteit en sereniteit spelen bij ons een grote rol.
Dit zou ik niet kunnen realiseren zonder mijn fantastische team.
Adrian Zarzo Habraken geboren in Valencia.
Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin. Later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.
Adrian wordt Europees Jeugdkampioen Koken.
Adrian wordt souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije.
Adrian krijgt de titel 'Talentvol Sommelier' van het gerenommeerde GaultMillau. Hij verruilt De Librije voor Ivy (het huidige FG Restaurant van François Geurds).
Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie Boer. Zarzo treedt direct toe tot Alliance Gastronomique Nederland.
Zarzo wint de Copa Jerez in Nederland, een geweldige wedstrijd met wijn en spijs combinaties met sherry.
Adrian en Randy behalen zilver op de mondiale Copa Jerez. Adrian wordt beste chef en serveert de beste wijn en spijs combinatie. Zarzo behaalt later haar eerste Michelinster.
Valenzia wordt op een steenworp afstand geopend, aan de overkant van de Dommel. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer 'Kitchen by Zarzo'.
Adrian wordt opgenomen in de 'Orden de Cabballeros' uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke inzet voor Spaanse wijnen in Nederland. In juli opent hij samen met beste vriendin en compagnon Sunny Devens restaurant Sun by Zarzo en wijnbar Bodega by Zarzo.