Contactgegevens:

Bleekweg 7, 5611 EZ Eindhoven

T: 040 211 77 00

E: info@zarzo.nl

Stuur ons een bericht via Whatsapp: klik hier

Parkeren:

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn op de Bleekweg of Stratumsedijk (7 dagen per week betaald parkeren tot 21.00 uur, parkeerzone 5140). Dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park Stadhuisplein (op 5 minuten lopen van restaurant Zarzo).

Parkeren via ParkBee: reserveer vooraf een parkeerplek via de website www.parkbee.com of de app van ParkBee. Gebruik je bevestigingsmail om de in- en uitgang te openen. Beschikbare parkeerterreinen dichtbij restaurant Zarzo: Park Plaza Eindhoven, Geldropseweg en Sandton hotel.

Routebeschrijving:

Kom je vanuit het noorden in de richtingen van Den Bosch, volg dan de A2 (vanuit het westen kom je van de A58), A50, N2 en afslag 30 naar het centrum. Via de ring ga je over de Limburglaan en vervolgens Karel de Grotelaan verder richting centrum. Bij het einde van deze straat ga je naar rechts en vervolg je de reis naar de Edenstraat. Vervolgens nog 2 keer links naar de Jan Smitzlaan en Stratumsedijk.

Kom je vanuit het zuiden in de richtingen van Weert en Roermond, volg dan de A2 richting Eindhoven en de Leenderweg. Je blijft rechtdoor gaan tot je uiteindelijk bij de Stratumsedijk uitkomt.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf treinstation Eindhoven is het ongeveer 10-15 minuten lopen naar restaurant Zarzo. Pak je nog een bus vanaf het station, dan ben je er al binnen 6 minuten. Stap uit bij bushalte ‘Smalle Haven’ buslijn 11, 17, 317, 324 of 408.