Zarzo mag Michelinster weer een jaar behouden

24 april was het weer zo ver: de Michelin uitreiking in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het team van Zarzo zat klaar om de uitreiking live te volgen!

Ook dit jaar ontvingen wij wederom het goede nieuws dat we onze Michelinster nog een jaar mogen behouden. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op, en is een echte erkenning voor ons harde werken van het afgelopen jaar. Zonder alle lieve gasten en het fantastische team hadden we dit natuurlijk niet kunnen bereiken.

Het keukenteam:

Bryan, sous-chef die dagelijks met veel passie aan het koken is. Pim, keuken topper en al vele jaren onderdeel van het Zarzo team. Marlon, sous-chef die zij aan zij staat in de keuken met Bryan. Maarten, chef de partie met veel creativiteit. De leerling koks: Siem en Loek. Onze keukenhulpen: Mees en Dahir.

Het service team:

Suzanne, onze maître met een voorliefde voor horeca. Stefan, sommelier en al sinds de start van Zarzo onderdeel van het team. Merlijn, gestart als stagiaire en doorgegroeid tot assistent-sommelier. Maaike, sinds januari onderdeel van het Zarzo team en zich ontfermt over de socials. Gayla, onze interieurverzorgster die dit jaar ook al 10 jaar in dienst is! Alle ambulanten die in het weekend voor ons klaar staan: Bram, schenkt en serveer en brengt sfeer in het weekend. Noa en Lucca die met veel plezier op de zondag werken.

Alle nieuwe aanwinsten: Claudia die het service team versterkt en Luis die onderdeel is van het keukenteam. Het team van de spoelkeuken: Ante en Büsra. En als laatste de toppers die ons uit de brand helpen bij drukte: Joost, Julia, Sjoerd, Manon, Arne, Joyleen en Marit.

Zuid by Adrian Zarzo

Geniet bij Zuid by Adrian Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Zuid by Adrian Zarzo

Bodega by Zarzo

Naast het restaurant Zuid bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega by Zarzo