1981
Adrian Zarzo Habraken geboren in Valencia.
1998
Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin. Later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.
2002
Adrian wordt Europees Jeugdkampioen Koken.
2008
Adrian wordt souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije.
2011
Adrian krijgt de titel 'Talentvol Sommelier' van het gerenommeerde GaultMillau. Hij verruilt De Librije voor Ivy (het huidige FG Restaurant van François Geurds).
2013
Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie Boer. Zarzo treedt direct toe tot Alliance Gastronomique Nederland.
2014
Zarzo wint de Copa Jerez in Nederland, een geweldige wedstrijd met wijn en spijs combinaties met sherry.
2015
Adrian en Randy behalen zilver op de mondiale Copa Jerez. Adrian wordt beste chef en serveert de beste wijn en spijs combinatie. Zarzo behaalt later haar eerste Michelinster.
2016
Valenzia wordt op een steenworp afstand geopend, aan de overkant van de Dommel. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept.
Shared dining, toegankelijk, onder de noemer 'Kitchen by Zarzo'.
2018
Adrian wordt opgenomen in de 'Orden de Cabballeros' uit erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke inzet voor Spaanse wijnen in Nederland. In juli openen Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo haar deuren op de Geldropseweg in Eindhoven.
2019
Dit jaar ontvangen wij voor het eerst "Best of award of excellence" Dit wordt uitgereikt door de Wine Spectator en is een award die wij ontvangen voor onze wijnkaart. Wij hebben een breed assortiment aan wijnen en voor ieder wat wils.
2020
Dit jaar mogen wij weer de prachtige "Best of award of excellence" in ontvangst nemen.
Ook ontvangen wij dit jaar "Wijnkaart van het jaar" van de Gault&Millau, trots zijn wij!
2021
Wederom mogen "Best of award of excellence" in ontvangst nemen.
Wat een prestatie, en een erkenning voor ons mooie vak