Zarzo
  • Over ons
  • Laatste nieuws
  • Contact
  • Lunch
  • Diner
  • Chef's Table

Lunch

Vrijdag tot en met maandag
Producto menu
4 gangen producto menu honderdzeventig euro
5 gangen producto menu honderdnegentig euro
6 gangen producto menu tweehonderdtien euro
Zarzo menu
5 gangen Zarzo menu honderddertig euro
6 gangen Zarzo menu honderdachtenveertig euro
7 gangen Zarzo menu honderdachtenzestig euro
Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig om met allergenen, echter kan onze keuken wel sporen bevatten van bepaalde ingrediënten en de 14 allergenen.

Diner

Donderdag tot en met maandag
Producto menu
eendenlever / kweepeer / citrus
langoustine / kari brest / snijbiet **
tarbot / amandel / fenegriek
buikspek / kaviaar / Santi Santamaria *
Wagyu A4 / groene tomaat / sobrasada
dame blanche XXL
4 gangen honderdzeventig euro
5 gangen * honderdnegentig euro
6 gangen ** tweehonderdentien euro
Zarzo menu
gamba Roja / druif / jalapeño
scheermes / zuurdesem / kombu
asperge / paling / citrus
sepia / suquet / kapperblad *
buikspek / kaviaar / Santi Santamaria **
lam / celtuse / tamarillo
Arroz con leche / geitenyoghurt / sponszwam
extra kaas supplement twintig euro
koffie- of theeservies veertien euro vijftig
5 gangen, alleen te bestellen op de donderdag, zondag en maandag honderddertig euro
6 gangen* honderdachtenveertig euro
7 gangen** honderdachtenzestig euro
extra te bestellen: Het mooiste van de zee
langoustine / kari brest / snijbiet supplement vijfendertig euro
IN PLAATS VAN
Het hoofdgerecht van het menu:
Wagyu A4 / groene tomaat / sobrasada supplement vijfendertig euro
Het dessert van het menu:
Kaas van Bourgondisch Lifestyle supplement twaalf euro vijftig
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen. Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig om met allergenen, echter kan onze keuken wel sporen bevatten van bepaalde ingrediënten en de 14 allergenen.

Chef's Table

Beleef de bar bij Zarzo
Genieten aan de Chef's Table met z'n tweeën of juist met een groter gezelschap,
dat kan bij Zarzo!
Adrian en zijn brigade koken hier 8 típìco Zarzo gerechten waarbij u alles op de voet kunt volgen.
8 gangen menu: honderdtachtig euro
Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig om met allergenen, echter kan onze keuken wel sporen bevatten van bepaalde ingrediënten en de 14 allergenen.
De bar voor gezelschappen
Onze Chef's Table leent zich perfect voor gezelschappen tot en met 10 personen
Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@zarzo.nl
Zarzo
Bleekweg 7, 5611 EZ Eindhoven
T 040 21 17 700
E info@zarzo.nl



Vakantie Zarzo:
Extra gesloten dagen in 2025
1-3 maart | 26-28 april | 28 juli-18 augustus | 27-29 december
Maandag lunch: 12:00-14:00 uur, diner: 18:00-19:00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag diner: 18:00-19:30 uur
Vrijdag lunch: 12:00-13:30 uur, diner: 18:00-19:30 uur
Zaterdag lunch: 12:00-13:30 uur, diner: 18:00-19:30 uur
Zondag doorlopend geopend 13:00-18:30 uur
Bovenstaande tijden zijn onze aanvangstijden. Ons restaurant sluit uiterlijk om 00.00 uur, gelieve onze openings- en sluitingstijden te respecteren
© Zarzo - Developed by Juist.
© Zarzo - Ontwikkeld door Juist.