
Lunch
Vrijdag tot en met maandag
Compleet verzorgd lunchen | |
---|---|
Glas Cava, waterservies, amuses, menu, passend glas wijn per gang en koffie of thee servies | |
5 gangen compleet | honderdzestig euro |
6 gangen compleet | honderdtachtig euro |
3 gangen Zarzo beleving | |
---|---|
Voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht | vijfenzeventig euro |
Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht | zeventig euro |
Zarzo selection | |
---|---|
4 gangen Producto menu | honderdvijfenzestig euro |
5 gangen Producto menu | honderdtachtig euro |
6 gangen Producto menu | tweehonderd euro |
5 gangen Zarzo menu | honderdvijfentwintig euro |
6 gangen Zarzo menu | honderdvijfenveertig euro |
7 gangen Zarzo menu | honderdvijfenzestig euro |
Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |

Diner
Donderdag tot en met maandag
Zarzo menu | |
---|---|
paling / avocado / Heezer geitenkaas | |
rode mul / orxata / jalapeño | |
oester / doperwt / La Ratte | |
kreeft / pijnboompit / Oloroso* | |
zwezerik / sobrasada / zuurdesem** | |
kalf / Reypenaer / aubergine | |
aardbei / rabarber / citroenmelisse | |
extra kaas | supplement twintig euro |
5 gangen - enkel mogelijk op donderdag, zondag en maandag | honderdvijfentwintig euro |
6 gangen* | honderdvijfenveertig euro |
7 gangen** | honderdvijfenzestig euro |
IN PLAATS VAN | |
Het hoofdgerecht van het menu: | |
Wagyu A4 / padron peper / kummel | supplement vijfendertig euro |
Het dessert van het menu: | |
Kaas van Bourgondisch Lifestyle | supplement twaalf euro vijftig |
Producto menu | |
---|---|
kalfshaas / eendenlever / kaviaar | |
tarbot / paling / augurk | |
langoustine / inktvis / Manzanilla* | |
buikspek / kaviaar / Santi Santimaria** | |
Wagyu A4 / padron peper / kummel | |
dame blanche XXL | |
extra kaas | supplement twintig euro |
4 gangen | honderdvijfenzestig euro |
5 gangen* | honderdtachtig euro |
6 gangen** | tweehonderd euro |
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen. Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |

À la carte
voorgerechten | |
---|---|
zeebaars / kaviaar / papaya | |
groene asperge / piccalilly / ricotta | |
kalfshaas / eendenlever / kaviaar |
tussengerechten | |
---|---|
langoustine / munt / groene tomaat | supplement vijf en twintig euro |
carnaroli / cantharel / eidooier | |
buikspek / kaviaar / Santi Santamaria |
hoofdgerechten | |
---|---|
tarbot / La Ratte aardappel / Roscoff ui | |
courgette / romesco / pimento di piquillo | |
Wagyu A4 / padron peper / kummel | supplement vijf en dertig euro |
kalf / Reypenaer / aubergine |
1 gerecht | tachtig euro |
2 gerechten | honderdtien euro |
3 gerechten | honderdveertig euro |
Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |
zoet en hartig | |
---|---|
aardbei / rabarber / citroenmelisse | drieëntwintig euro |
dame blanche XXL (per 2 personen te bestellen) | vijftig euro |
kaas selectie van Bourgondisch Lifestyle | drieëntwintig euro |

Chef's Table
Beleef de bar bij Zarzo | |
---|---|
Genieten aan de gloednieuwe Chef's Table met z'n tweeën of juist met een groter gezelschap, | |
dat kan bij Zarzo! | |
Adrian en zijn brigade koken hier 8 típìco Zarzo gerechten waarbij u alles op de voet kunt volgen. | |
8 gangen menu: honderdtachtig euro | |
Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |
De bar voor gezelschappen | |
---|---|
Onze Chef's Table leent zich perfect voor gezelschappen tot en met 12 personen | |
Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@zarzo.nl |