
Lunch
Vrijdag tot en met maandag
Compleet verzorgd lunchen | |
---|---|
Glas Cava, waterservies, amuses, menu, passend glas wijn per gang en koffie of thee servies | |
5 gangen compleet | honderdzestig euro |
6 gangen compleet | honderdtachtig euro |
3 gangen business lunch | |
---|---|
Voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht | vijfenzeventig euro |
Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht | zeventig euro |
Zarzo selection | |
---|---|
4 gangen High-End menu | honderdvijfenzestig euro |
5 gangen High-End menu | honderdtachtig euro |
6 gangen High-End menu | tweehonderd euro |
5 gangen Zarzo menu | honderdvijfentwintig euro |
6 gangen Zarzo menu | honderdvijfenveertig euro |
7 gangen Zarzo menu | honderdvijfenzestig euro |

Diner
Donderdag tot en met maandag
Zarzo menu | |
---|---|
scheermes / orxata / jalapeño | |
kreeft / pijnboompit / Oloroso* | |
rode mul / doperwt / munt | |
carnaroli / paling / kapperblad | |
zwezerik / aubergine / Amsterdamse ui** | |
lam / Belperknolle / persillade | |
mango / yoghurt / verveine | |
extra kaas | supplement twintig euro |
5 gangen - enkel mogelijk op donderdag, zondag en maandag | honderdvijfentwintig euro |
6 gangen | honderdvijfenveertig euro |
7 gangen | honderdvijfenzestig euro |
IN PLAATS VAN | |
Het hoofdgerecht van het menu: | |
Wagyu A4 / witte asperge / Zwolse mosterd | supplement vijfendertig euro |
Het dessert van het menu: | |
Kaas van Bourgondisch Lifestyle | supplement twaalf euro vijftig |
Zarzo High-End menu | |
---|---|
zeebaars / papaya / kaviaar | |
langoustine / inktvis / Manzanilla* | |
tarbot / truffel / cantharel | |
buikspek / kaviaar / Santi Santimaria** | |
Wagyu A4 / witte asperge / Zwolse mosterd | |
dame blanche XXL | |
extra kaas | supplement twintig euro |
4 gangen | honderdvijfenzestig euro |
5 gangen | honderdtachtig euro |
6 gangen | tweehonderd euro |
Vermelde menu's zijn een impressie. Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse verse aanvoer van producten mutaties in de ingrediënten en de gerechten voorkomen. Naast ons reguliere menu kunnen wij een aanpassing maken naar een vegetarisch menu als dit bij ons bekend is. Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |

À la carte
voorgerechten | |
---|---|
zeebaars / kaviaar / papaya | |
groene asperge / piccalilly / ricotta | |
kalfshaas / eendenlever / postelein |
tussengerechten | |
---|---|
langoustine / munt / groene tomaat | supplement vijf en twintig euro |
carnaroli / cantharel / eidooier | |
buikspek / kaviaar / Santi Santamaria |
hoofdgerechten | |
---|---|
tarbot / groene asperge / truffel | |
courgette / romesco / pimento di piquillo | |
Wagyu A4 / witte asperge / Zwolse mosterd | supplement vijf en dertig euro |
lam / Belperknolle / persillade |
1 gerecht | tachtig euro |
2 gerechten | honderdtien euro |
3 gerechten | honderdveertig euro |
Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |
zoet en hartig | |
---|---|
mango / yoghurt / verveine | drieëntwintig euro |
dame blanche XXL (per 2 personen te bestellen) | vijftig euro |
kaas selectie van Bourgondisch Lifestyle | drieëntwintig euro |

Chef's Table
Beleef de bar bij Zarzo | |
---|---|
Genieten aan de gloednieuwe Chef's Table met z'n tweeën of juist met een groter gezelschap, | |
dat kan bij Zarzo! | |
Adrian en zijn brigade koken hier 8 típìco Zarzo gerechten waarbij u alles op de voet kunt volgen. | |
8 gangen menu: honderdtachtig euro | |
Wij houden rekening met allergenen en/of dieetwensen als deze vooraf bij ons bekend zijn. |
De bar voor gezelschappen | |
---|---|
Onze Chef's Table leent zich perfect voor gezelschappen tot en met 12 personen | |
Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@zarzo.nl |