Impressie Menukaart

Om ons menu te bekijken als PDF, klik hier:

To view our menu in English, press here: 

Voorgerechten

linzen / feta / prei
twintig euro

toro / aubergine / ajoblanco
vierentwintig euro

6 oesters 3˚/ klassiek
vierentwintig euro

kalfstartaar/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr.
achtentwintig euro

Tussengerechten

kool / walnoot / aardappel
twintig euro

scheermes / koraalzwam / Parmezaan
tweeëntwintig euro

langoustine / zolderspek / augurk
achtentwintig euro 

kreeft / feta / morcilla
achtentwintig euro

zwezerik / peer / mierikswortel
zesentwintig euro

spek/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr.
achtentwintig euro

Hoofdgerechten

pastinaak / ui / blauwe bes
achtentwintig euro

tarbot / spinazie / Iberico
veertig euro

lam / cantharel / courgettebloem
zesendertig euro

entrecôte / ansjovis / artisjok
achtendertig euro

Desserts

eigengemaakte cheesecake / framboos
dertien euro

yoghurt / dragon / venkel
dertien euro

vanille / kaantjes / rode wijn
dertien euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
zeventien euro

Wij voorzien u graag van onbeperkt mineraalwater voor vijf euro per persoon.
Voor bijzonderheden kunt u gerust vragen naar onze allergenenkaart.
Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse aanvoer van verse producten mutaties in ingrediënten en gerechten voorkomen.

3 gangen lunchmenu vijfenveertig euro

Laat u verrassen met ons 3 gangen verrassings lunchmenu.

4 gangen negenenvijftig euro

toro/ aubergine/ ajoblanco
scheermes/ koraalzwam/ Parmezaan
-of-
roodbaars / linzen / eidooier
(vijf euro supplement)
lam / cantharel / courgettebloem
yoghurt / dragon / venkel

5 gangen negenenzestig euro

paling/ burrata/ watermeloen
scheermes/ koraalzwam/ Parmezaan
roodbaars / linzen / eidooier
lam / cantharel / courgettebloem
yoghurt/ dragon/ venkel

Zarzo Especial vijfentachtig euro

paling/ burrata/ watermeloen
roodbaars / linzen / eidooier
kreeft / feta/ morcilla
lam / cantharel / courgettebloem
foie / macadamia / Tawny
yoghurt / dragon /venkel

Om mee te beginnen

oester 3˚/ klassiek
vier euro per stuk

Pata Negra 40 gram
elf euro

Pata Negra 80 gram
tweeëntwintig euro

Extra toe te voegen in de menu’s

langoustine / zolderspek / augurk
eenentwintig  euro

zwezerik / peer /  mierikswortel
twintig euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
veertien euro

In plaats van

het hoofdgerecht van het menu
tarbot / spinazie / Iberico
negen euro supplement

het hoofdgerecht van het menu
entrecôte / ansjovis / artisjok
zeven euro supplement

het dessert van het menu
kaas van Bourgondisch Lifestyle
zeven euro supplement