Impressie Menukaart

Bekijk ons menu* als pdf bestand. Klik hier.

Voorgerechten

linzen/ feta/ prei
twintig euro

bluefin tonijn/ aubergine/ kokos
vierentwintig euro

6 oesters 3˚/ klassiek
vierentwintig euro

kalfstartaar/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr.
achtentwintig euro

tussengerechten

kool/ walnoot/ Paarse Ridderzwam
twintig euro

rog/ pijnboompit/ gerookte worst
tweeëntwintig euro

langoustine/ zolderspek/ augurk
vierentwintig euro 

zwezerik/ peer/ mierikswortel
vierentwintig euro

Iberico wang/ eendenlever/ zuurkool
vierentwintig euro

spek/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr./ tuinkers
achtentwintig euro

Hoofdgerechten

pastinaak/ ui/ blauwe bes
achtentwintig euro

tarbot/ paddo/ citroen
achtendertig euro

wilde eend/ witlof/ Bleu Régalis
vierendertig euro

entrecôte/ cantharel/ knolselderij
zesendertig euro

Dessert

chocolade/ caramel/ kumquat
dertien euro

sinaasappel/ bbq/ burrata
dertien euro

eigengemaakte cheesecake/ framboos
dertien euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
zeventien euro

Wij voorzien u graag van onbeperkt mineraalwater voor vijf euro per persoon.
Voor bijzonderheden kunt u gerust vragen naar onze allergenenkaart.
Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse aanvoer van verse producten mutaties in ingrediënten en gerechten voorkomen.

verrassings lunchmenu tweeënveertig euro

Laat u verrassen met ons 3 gangen verrassings lunchmenu.

4 gangen
tweeënvijftig euro

rund/ plankton/ forelkuit
rog/ pijnboompit/ gerookte worst
-of-
paling/ foie/ zuurkool
(vijf euro supplement)
wilde eend/ witlof/ Bleu Régalis
sinaasappel/ bbq/ burrata

5 gangen
tweeënzestig euro

rund/ plankton/ forelkuit
rog/ pijnboompit/ gerookte worst
paling/ foie/ zuurkool
wilde eend/ witlof/ Bleu Régalis
sinaasappel/ bbq/ burrata

Zarzo Especial
achtenzeventig euro

rund/ plankton/ forelkuit
langoustine/ zolderspek/ augurk
mul/ Anna Dutch Gold Caviar/ Iberico
wilde eend/ witlof/ Bleu Régalis
paling/ foie/ zuurkool
sinaasappel/ bbq/ burrata

in plaats van

het hoofdgerecht van het menu
Tarbot/ paddo/ citroen
zeven euro supplement

het hoofdgerecht van het menu
entrecôte/ cantharel/ knolselderij
zeven euro supplement

het dessert van het menu
kaas van Bourgondisch Lifestyle
vijf euro supplement

om mee te beginnen

oester 3˚/ klassiek
vier euro per stuk

Pata Negra 50 gram
elf euro

Pata Negra 80 gram
tweeëntwintig euro

Extra toe te voegen in de menu’s

langoustine/ zolderspek/ augurk
achttien  euro

zwezerik/ peer/  mierikswortel
achttien euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
twaalf euro