Impressie Menukaart

Om ons menu te bekijken als PDF, klik hier:

To view our menu in English, press here: 

Voorgerechten

linzen / feta / prei
twintig euro

paling/ burrata/ watermeloen
vierentwintig euro

6 oesters 3˚/ klassiek
vierentwintig euro

kalfstartaar/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr.
achtentwintig euro

Tussengerechten

kool / walnoot / morille
twintig euro

scheermes / koraalzwam/ Parmezaan
tweeëntwintig euro

langoustine / zolderspek / augurk
zesentwintig euro 

kreeft / feta / morcilla
achtentwintig euro

zwezerik / peer/ mierikswortel
vierentwintig euro

spek/ Anna Dutch Gold Caviar 10 gr.
achtentwintig euro

Hoofdgerechten

pastinaak / ui / blauwe bes
achtentwintig euro

tarbot / morille / Iberico
veertig euro

lam / cantharel/ courgettebloem
zesendertig euro

entrecôte / ansjovis / artisjok
achtendertig euro

Desserts

eigengemaakte cheesecake / framboos
dertien euro

yoghurt / dragon / venkel
dertien euro

vanille / kaantjes / rode wijn
dertien euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
zeventien euro

Wij voorzien u graag van onbeperkt mineraalwater voor vijf euro per persoon.
Voor bijzonderheden kunt u gerust vragen naar onze allergenenkaart.
Tijdens uw bezoek kunnen door dagelijkse aanvoer van verse producten mutaties in ingrediënten en gerechten voorkomen.

3 gangen lunchmenu tweeënveertig euro

Laat u verrassen met ons 3 gangen verrassings lunchmenu.

4 gangen zevenenvijftig euro

paling/ burrata/ watermeloen
scheermes/ koraalzwam/ Parmezaan
-of-
mul/ zeewier/ eidooier
(vijf euro supplement)
lam/ cantharel/ courgettebloem
yoghurt/ dragon/ venkel

5 gangen zevenenzestig euro

paling/ burrata/ watermeloen
scheermes/ koraalzwam/ Parmezaan
mul/ zeewier/ eidooier
lam/ cantharel/ courgettebloem
yoghurt/ dragon/ venkel

Zarzo Especial drieëntachtig euro

paling/ burrata/ watermeloen
mul/ zeewier/ eidooier
kreeft/ feta/ morcilla
lam/ cantharel/ courgettebloem
foie/ macadamia/ Tawny
yoghurt/ dragon/venkel

Om mee te beginnen

oester 3˚/ klassiek
vier euro per stuk

Pata Negra 40 gram
elf euro

Pata Negra 80 gram
tweeëntwintig euro

Extra toe te voegen in de menu’s

langoustine/ zolderspek/ augurk
achttien  euro

zwezerik/ peer/  mierikswortel
achttien euro

kaas van Bourgondisch Lifestyle
veertien euro

In plaats van

het hoofdgerecht van het menu
tarbot/ morille/ Iberico
negen euro supplement

het hoofdgerecht van het menu
entrecôte/ ansjovis/ artisjok
zeven euro supplement

het dessert van het menu
kaas van Bourgondisch Lifestyle
zes euro supplement